Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Verbandtrommels

Verbandtrommels

Wij leveren en verkopen diverse verbandtrommels en verbandkoffers die voldoen aan de richtlijnen opgesteld door het Oranje Kruis en de eisen gesteld door de Arbo-wet. Daarnaast is alles wat uit de verbandtrommels of verbandkoffers gebruikt wordt bij ons bij te bestellen.

Door de invoering van de Arbo-wet zijn ook de publicatiebladen die gehanteerd werden, de P-1 en P-2, welke de inhoud en richtlijnen van de "Verbandtrommel A" en de "Verbandtrommel B" bepaalde te komen vervallen. Hierdoor is er lange tijd onduidelijkheid geweest over de regelgeving op het gebied van de verbandtrommels en verbandkoffers. Vooral voor het bedrijfsleven, want in ieder bedrijf is een verbandtrommel of verbandkoffer verplicht volgens de huidige richtlijnen. Punt is om met je bedrijf te voldoen aan de minimale vereisten. In deze categorie staan de verbanddozen vermeld met een inhoud die gebaseerd is op de laatst bekende wetgeving voor bedrijven. De ARBO P-bladen zijn geldig geweest tot mei 2009. In de nieuwe AI-bladen (ARBO Informatie) zijn geen verbandtrommels B inhoudelijk opgenomen. De Arbeidsinspectie grijpt daarom vaak terug op de laatst bekende wetgeving. Brandbeveiligingonline.nl levert erkende Arbo-wet P-1 en P-2 verbandtrommels.

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A gevuld volgens de ARBO normen. Vulling: P-bladen van de ARBO-inspectie Doel: Bedrijfs verbandtrommel die overal inzetbaar is Type: Groot sterk dubbelklap model. Maat: 43 x 23 x 15 cm.

  € 65,00
 • Care Plus First Aid Kit Emergency

  Care Plus First Aid Kit Emergency

  Care Plus® First Aid Kit Emergency is een zeer uitgebreide set met verbandmiddelen en EHBO-materialen. Deze samengestelde set vormt een belangrijk deel van de gezondheids- beschermende bagage. Deze EHBO-set is geschikt voor auto- en campingreizigers, familieuitjes, verre reizen en thuis. De harde tas is makkelijk in de reisbagage op te bergen en biedt nog voldoende ruimte voor een eigen reisapotheek.

  € 35,00
 • Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus® First Aid Kit Start Plus is een compacte, praktische en handzame EHBO set met een harde tas waardoor de inhoud van de kit goed wordt beschermd. Deze EHBO-set is geschikt voor auto- en campingreizigers familie-uitjes, verre reizen en thuis. De inhoud van deze kit is samengesteld met producten waarmee wonden snel behandeld en verbonden kunnen worden. Wonden kunnen snel gaan infecteren, zeker in warme en tropische klimaten.

  € 28,50
 • Care Plus First Aid Kit Start

  Care Plus First Aid Kit Start

  De Care Plus® First Aid Kit Start is een kleine compacte, handzame EHBO set is verpakt in een handige harde tas. Het is verstandig om altijd een First Aid kit Start bij de hand te hebben en met name geschikt voor backpackers, korte trips, dagtochten, zakenreizen. Ideaal om paraat te hebben in een dashboard- of keukenkastje.

  € 17,50
 • BHV Travel Kit

  BHV Travel Kit

  De BHV Travel Kit is een door het Nederlands Rode Kruis en BHV goedgekeurde verbandtas. De inhoud is gevuld met middelen waarmee men kleinere verwondingen kan verzorgen.

  € 17,50
 • Rugzak BHV

  Rugzak BHV

  Rugzak BHV nodig? Compacte handige EHBO rugzak met BHV inhoud. Voorzien van reflecterend kruis en driehoek op het voorvak. De inhoud is overzichtelijk ingedeeld. de BHV rugzak is tevens te gebruiken als schoudertas en is gemakkelijk op te hangen aan de muur. De rugzak is waterproof. Geschikt voor bedrijfshulpverlening en EHBO.

  € 85,00
 • Verbandtrommel Zelf Vullen Type B

  Verbandtrommel Zelf Vullen Type B

  Verbandtrommel zelf vullen type B Type: Verbandtrommel met deksel Kleinste verbandtrommel van de afbeelding! Vul zelf de verbandtrommel naar eigen inzicht. Basis = Inhoud B met de huidige materialen! Afmetingen: 25 x 18 x 9 cm

  € 10,00
 • Verbandtrommel Zelf Vullen Type A

  Verbandtrommel Zelf Vullen Type A

  Verbandtrommel zelf vullen type A Type: Verbandtrommel met deksel Grootste verbandtrommel van de afbeelding! Vul zelf de verbandtrommel naar eigen inzicht. Basis = Inhoud A met de huidige materialen! Afmetingen: 40 x 27 x 13 cm

  € 10,00
 • Verbandtrommel KNVB Groot

  Verbandtrommel KNVB Groot

  Verbandtrommel KNVB Groot Formaat groot EHBO doos Uitgebreide inhoud volgens KNVB norm Voor op vaste locaties of groepen die langer onderweg zijn.

  € 105,00

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight