Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

BHV

BHV

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen (zoals brand en ongevallen). Brandbeveiligingonline.nl levert ook alle artikelen op het gebied van de BHV bedrijfshulpverlening direct uit voorraad leverbaar.

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A gevuld volgens de ARBO normen. Vulling: P-bladen van de ARBO-inspectie Doel: Bedrijfs verbandtrommel die overal inzetbaar is Type: Groot sterk dubbelklap model. Maat: 43 x 23 x 15 cm.

  € 65,00
 • Care Plus First Aid Kit Emergency

  Care Plus First Aid Kit Emergency

  Care Plus® First Aid Kit Emergency is een zeer uitgebreide set met verbandmiddelen en EHBO-materialen. Deze samengestelde set vormt een belangrijk deel van de gezondheids- beschermende bagage. Deze EHBO-set is geschikt voor auto- en campingreizigers, familieuitjes, verre reizen en thuis. De harde tas is makkelijk in de reisbagage op te bergen en biedt nog voldoende ruimte voor een eigen reisapotheek.

  € 35,00
 • Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus® First Aid Kit Start Plus is een compacte, praktische en handzame EHBO set met een harde tas waardoor de inhoud van de kit goed wordt beschermd. Deze EHBO-set is geschikt voor auto- en campingreizigers familie-uitjes, verre reizen en thuis. De inhoud van deze kit is samengesteld met producten waarmee wonden snel behandeld en verbonden kunnen worden. Wonden kunnen snel gaan infecteren, zeker in warme en tropische klimaten.

  € 28,50
 • Care Plus First Aid Kit Start

  Care Plus First Aid Kit Start

  De Care Plus® First Aid Kit Start is een kleine compacte, handzame EHBO set is verpakt in een handige harde tas. Het is verstandig om altijd een First Aid kit Start bij de hand te hebben en met name geschikt voor backpackers, korte trips, dagtochten, zakenreizen. Ideaal om paraat te hebben in een dashboard- of keukenkastje.

  € 17,50
 • Bedrijfshulpverlening Herhaling Cursus

  Bedrijfshulpverlening Herhaling Cursus

  Bedrijfshulpverlening Herhaling Cursus op locatie? Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen (zoals brand en ongevallen). Het aanstellen van een bedrijfshulpverlener (bhv’er) helpt om de veiligheid in het bedrijf te vergroten. Een bhv’er is een werknemer die is opgeleid om bij gevaarlijke situaties medewerkers en gasten hulp te verlenen.

  € 99,95
 • Bedrijfshulpverlening Basis Cursus

  Bedrijfshulpverlening Basis Cursus

  Bedrijfshulpverlening Basis Cursus op locatie? Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen (zoals brand en ongevallen). Het aanstellen van een bedrijfshulpverlener (bhv’er) helpt om de veiligheid in het bedrijf te vergroten. Een bhv’er is een werknemer die is opgeleid om bij gevaarlijke situaties medewerkers en gasten hulp te verlenen.

  € 149,95
 • Oogspoelstation

  Oogspoelstation

  Kompleet oogspoelstation inclusief houder, oogspoelflessen en een spiegel. (2 stuks oogspoelflessen)

  € 35,00
 • Oogspoelfles Wandhouder

  Oogspoelfles Wandhouder

  Oogspoelfles wandhouder nodig voor uw oogspoelfles? Zeer stevige montagebeugel voor de oogspoelfles.

  € 12,50
 • Oogspoelfles 500 ml

  Oogspoelfles 500 ml

  Een oogspoelfles is eigenlijk niet de juiste benaming. De Eye and face wash biedt namelijk veel meer dan alleen het spoelen van ogen. U kunt er ook wonden mee irrigeren en brandwonden koelen. En dat gedurende minimaal 12 minuten. De oogspoelfles 500ml bevat een steriele sodium chloride oplossing (0,9%), die overeenkomt met het natuurlijke zoutgehalte van het oog. Het binnendringen van kiemen en bacteriën, die tot infecties aan het oog kunnen leiden, wordt hiermee voorkomen. Bij de spoeling met niet-steriele vloeistoffen (b.v. kraanwater) is dit geen garantie.

  € 12,50

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight