Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

AED

AED

Uw collega krijgt een plotselinge hartstilstand. Wat doet u? Als u een EHBO-cursus of BHV-cursus heeft gevolgd, dan weet u dat onmiddellijke reanimatie én het gebruik van een zgn. automatische externe defibrillator (AED) het overlevingspercentage met 70% (!) vergroot. Een AED is dan ook onmisbaar in elke organisatie of locatie waar veel mensen komen!

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Defibtech Lifeline Auto (volautomaat)

  Defibtech Lifeline Auto (volautomaat)

  De Defibtech Lifeline AUTO AED is de vol automatische versie van de Lifeline AED. De AUTO is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners.

  € 1.399,00
 • Defibtech Lifeline AED (semi automaat)

  Defibtech Lifeline AED (semi automaat)

  De Defibtech Lifeline is de meest verkochte AED in Nederland. De Defibtech Lifeline AED is een uiterst betrouwbare AED die op een simpele manier uit te lezen is. Door zijn duidelijke gesproken instructies en grote knoppen is dit een uitermate overzichtelijke AED die zeer populair is bij gemeentelijke projecten. Deze AED is ook te verkrijgen in een volautomatische versie. Het uitlezen kan door het plaatsen van een speciaal Defibtech SD kaartje in de AED.

  € 1.650,00
 • Defibtech Lifeline VIEW

  Defibtech Lifeline VIEW

  De LIFELINE VIEW AED is een direct gebruiksklare Nederlandstalige AED. Het is de eerste en enige AED voorzien van een interactief en fullcolour display dat de gebruiker met behulp van video's stap-voor-stap uitlegt hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren

  € 1.725,00
 • Heartsine Samaritan PAD 300P

  Heartsine Samaritan PAD 300P

  De Samaritan PAD geeft duidelijke Nederlands gesproken instructies en geeft visuele aanwijzingen. Hierdoor is de AED door iedereen te gebruiken. De Samaritan PAD 300P AED is één van de goedkoopste AED's op de markt! Dit in combinatie met de IP56 waterdichtheid en maar liefst 7 jaar garantie, maakt deze AED tot een populaire keuze.

  € 1.085,00
 • M&B AED 7000

  M&B AED 7000

  M&B AED 7000 AED. De eerste AED onder de 900 EURO! Aangezien nooit wetenschappelijk is aangetoond dat het ene merk AED meer levensreddend zou zijn dan het andere, doen alle AED's op de Nederlandse markt gewoon wat ze moeten doen: namelijk een schok geven als dat nodig is! Vandaar dat we deze AED ook de No-nonsense AED noemen. De AED wordt geleverd met twee batterijen en in een draagtas, voor de rest geen poespas.

  € 875,00
 • Telefunken Defibrillator

  Telefunken Defibrillator

  Telefunken Defibrillator. Telefunken is van oorsprong een samenwerkingsverband van de Duitse bedrijven AEG en Siemens. De AED van Telefunken wordt echter geheel in Eindhoven geassembleerd en is daarmee de eerste AED van Nederlandse bodem. De Telefunken AED is gebaseerd op meer dan 10 jaar ontwikkeling, en daardoor uiterst bedrijfszeker. Er is veel aandacht besteed aan de duidelijkheid van de spraakbegeleiding. De AED is op het moment van introductie weliswaar de goedkoopste AED op de Nederlandse markt, maar biedt veel meer dan de lage prijs alleen.

  € 825,00
 • Primedic HeartSave PAD

  Primedic HeartSave PAD

  Primedic HeartSave PAD. De HeartSave PAD van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de Heart-Save PAD is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water.

  € 1.275,00
 • ZOLL AED Plus volautomaat

  ZOLL AED Plus volautomaat

  ZOLL AED Plus volautomaat, zonder stemopname, met circle of help. Inclusief CPR-D Padz & batterijen & draagtas. Voor het redden van een leven is meer nodig dan een simpele druk op een knop om een schok toe te dienen. Daarom loodst de Zoll AED Plus u stap voor stap door het proces van de reanimatie; van het bellen van de ambulance tot het toedienen van de schok en het uitvoeren van de reanimatie.

  € 1.225,00
 • Cardiac Science Powerheart G3 Plus

  Cardiac Science Powerheart G3 Plus

  Cardiac Science Powerheart G3 Plus. De "Plus" versie bevat ten opzichte van de "normale" Powerheart G3 meer uitgebreide teksten en een metronoom 100 per minuut voor de juiste massagefreguentie. Getest als snelste AED vanaf analyse tot eerste shock, slechts 13 seconden !! (artikel in Resuscitation 2006 70, page 247-253). Voorzien van de modernste technieken en gebruiksvriendelijke bediening levert de G3 Powerheart een zeer betrouwbare en complete reddingstechnologie. De gepatenteerde programmeerbare RHYTHMx® analysesoftware en STAR® bifasische curve staan garant voor uitstekende prestaties.

  € 1.800,00

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight