Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

AED BHV

AED BHV

Brandbeveiligingonline.nl is één van de grootste erkende opleiders op het gebied van Veiligheid en Bedrijfshulpverlening of wel BHV. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één- of meerdere van onze trainingen of een praktijkgerichte BHV cursus. De cursussen vinden iedere maand plaats in het gehele land en worden door gekwalificeerde docenten verzorgd. Naast de BHV cursussen via open inschrijving verzorgt Brandbeveiligingonline ook Incompany Trainingen 'op maat' bij bedrijven en instellingen. AED of verbandtrommels nodig, Brandbeveiligingonline.nl levert ook alle artikelen op het gebied van de BHV direct leverbaar.

Artikelen 1 tot 9 van 38 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus First Aid Kit Start Plus

  Care Plus® First Aid Kit Start Plus is een compacte, praktische en handzame EHBO set met een harde tas waardoor de inhoud van de kit goed wordt beschermd. Deze EHBO-set is geschikt voor auto- en campingreizigers familie-uitjes, verre reizen en thuis. De inhoud van deze kit is samengesteld met producten waarmee wonden snel behandeld en verbonden kunnen worden. Wonden kunnen snel gaan infecteren, zeker in warme en tropische klimaten.

  € 28,50
 • Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A

  Verbandtrommel A gevuld volgens de ARBO normen. Vulling: P-bladen van de ARBO-inspectie Doel: Bedrijfs verbandtrommel die overal inzetbaar is Type: Groot sterk dubbelklap model. Maat: 43 x 23 x 15 cm.

  € 65,00
 • Verbandtrommel A HACCP

  Verbandtrommel A HACCP

  Verbandtrommel A HACCP Richtlijn: ARBO P-bladen type A Doel: Bedrijf verbandtrommel voor HACCP Type: dubbelklap model Maat: 33x23x13 cm.

  € 85,00
 • Verbandtrommel B HACCP

  Verbandtrommel B HACCP

  Verbanddoos B HACCP + KLEM Richtlijn: HACCP + ARBO Doel: Horeca, bedrijfskantine en mobiele keukens MET wandhouder

  € 45,00
 • Verbandtrommel AA

  Verbandtrommel AA

  Verbandtrommel AA Type: Basis verbandtrommel type AA Verbandtrommel type: Dubbelklapmodel Formaat 33 x 23 x 13 cm. Geschikt: voor alle bedrijven Richtlijn: Wetgeving: P-bladen van de ARBO-inspectie

  € 85,00
 • Verbandtrommel BHV B EHBO

  Verbandtrommel BHV B EHBO

  Verbandtrommel B N32 Richtlijn: Wegenverkeerswetgeving Doel: alle bedrijfsauto's Nationaal en Internationaal Oranje, opvallende verbanddoos

  € 30,00
 • Bedrijfsverbandtrommel BHV Chemical

  Bedrijfsverbandtrommel BHV Chemical

  Bedrijfsverbandtrommel BHV Chemical Type EHBO trommel: Dubbelklap systeem Maat: Groot formaat verbanddoos Geschikt voor: Werkplaatsen verbrandings - en chemische stoffen risico's

  € 145,00
 • Defibtech Lifeline Auto (volautomaat)

  Defibtech Lifeline Auto (volautomaat)

  De Defibtech Lifeline AUTO AED is de vol automatische versie van de Lifeline AED. De AUTO is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners.

  € 1.399,00
 • Defibtech Lifeline AED (semi automaat)

  Defibtech Lifeline AED (semi automaat)

  De Defibtech Lifeline is de meest verkochte AED in Nederland. De Defibtech Lifeline AED is een uiterst betrouwbare AED die op een simpele manier uit te lezen is. Door zijn duidelijke gesproken instructies en grote knoppen is dit een uitermate overzichtelijke AED die zeer populair is bij gemeentelijke projecten. Deze AED is ook te verkrijgen in een volautomatische versie. Het uitlezen kan door het plaatsen van een speciaal Defibtech SD kaartje in de AED.

  € 1.650,00

Artikelen 1 tot 9 van 38 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight